Індія

Детальна інформація

Індія – країна, в якій є все: пустелі і джунглі, очеретяні халупи і палаци махараджей, жебраки і респектабельні бізнесмени, жорстоке пуританство і цілі квартали “червоних ліхтарів”, заборонена, але понині жива кастова система і державний устрій, що залишився від англійців- колонізаторів. Величні Гімалаї і таємничий Тибет, священна річка Ганг і тропічні ліси Західних Гат, десятки морських курортів і “золотий трикутник”, численні пам’ятники минулих століть і величезна кількість музеїв – все це складає національну гордість цієї країни.
В Індії кілька природних зон з абсолютно різними умовами – від арктичних до тропічних: трансгімалайское плато Північної Індії; Гімалаї і їх передгір’я в Північній Індії; передгір’я Гімалаїв в Північно-Східній Індії; пустелі, заболочені райони і солончаки Західної Індії; рівнини Північної і Східної Індії; плоскогір’я центральній Індії з сухими субтропічними і тропічними лісами; гори Південної Індії з вологими тропічними лісами; низинні тропічні регіони Південної Індії; морське узбережжя, острови, мангрові ліси і прибережні води

Географія

Індія розташована в Південній Азії, здебільшого на півострові Індостан. Узбережжя Індії, довжина якого становить понад 7 тис. Км., Омивається водами Індійського океану – Бенгальською затокою з південного сходу і Аравійським з південного заходу. Площа території Індії становить 3,3 млн км кв., за цим показником країна посідає сьоме місце в світі.

Клімат

На більшій частині території Індії виділяються три сезони: жаркий і вологий з пануванням південно-західного мусону (червень – жовтень); відносно прохолодний і сухий з переважанням північно-східного пасату (листопад – лютий); дуже жаркий і сухий перехідний (березень – травень). Найбільш сприятливий час для відвідування Індії – з жовтня по травень.

Кухня

Кращий спосіб зануритися в надзвичайну культуру Індії – це вивчити її кухню. Майстерність кухарів індійської кухні полягає в тонкому змішуванні різноманітних спецій, необхідних для посилення смаку. Індійська кухня немислима без використання прянощів, трав і приправ, які надають стравам витончений аромат. Як прянощів використовують коріння, кору і насіння рослин таких, як імбир, асафетида, кориця, коріандр, кмин, гірчиця і безліч інших.

Гарячі тури

Date: 10.09.2016
Client: Oxford
Category: Страны

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/na286149/eurotourif.net.ua/www/wp-content/plugins/orson-framework/shortcodes/portfolio/templates/single/single-image.php on line 53
Дивіться також




×